Απολαύστε τις αγαπημένες σας περιποιήσεις-φροντίδες σ’ ένα χώρο καθαρό, απόλυτα εξειδικευμένο, όπου οι εικόνες, τα χρώματα, οι ήχοι και οι μυρωδιές είναι σε χαρακτηριστική αρμονία.

Περιποιήσεις με ιδιαίτερες χαλαρωτικές κινήσεις μασάζ, δραστικά συστατικά προϊόντων με εξαιρετικά ευχάριστη αίσθηση και υφή, θεραπείες που δρουν προληπτικά και θεραπευτικά στην επιδερμίδα σας. Κυρίως όμως η αμέριστη αγάπη, όρεξη και υπευθυνότητα για όλα όσα σας προσφέρουμε, δημιουργούν ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και ηρεμίας, σωματικής και ψυχικής! Ένα περιβάλλον όπου μπορείτε να βρείτε λύση σε κάθε αισθητικό σας πρόβλημα. Ένα περιβάλλον όπου μπορείτε να αποδράσετε από την ένταση της καθημερινότητας.

      
     
 


SOTHYS

Λίγα λόγια για την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αυτό το σήμα και που εδώ και 25 χρόνια περίπου στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά μου ως αισθητικού.

Ένας όμιλος που σέβεται την ιδιαιτερότητα του κάθε ατόμου, τις διαφορετικές ανάγκες της κάθε επιδερμίδας και αποζητά πάντα κάτι νέο και ταυτόχρονα αποτελεσματικό, επενδύει στην έρευνα χωρίς φειδώ, ακούει τις απαιτήσεις της κάθε εποχής και είναι εξοπλισμένος με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στη Γαλλία. Χώροι τους οποίους είχα την ευκαιρία και την τύχη να επισκεφτώ κατά τη διάρκεια σεμιναρίου εκεί κι έτσι να θαυμάσω από κοντά την αρτιότητα, την απόλυτη υγιεινή, τη σημασία στη λεπτομέρεια, ενισχύοντας έτσι την εμπιστοσύνη μου στην εν λόγω εταιρεία.