ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ]

 
Αφαίρεση σμήγματος σε συνδυασμό με επιφανειακή απολέπιση. Φροντίδα διάρκειας περίπου δύο ωρών, απαραίτητη σε κάθε δέρμα, με διαφορετική όμως συχνότητα. Η επιδερμίδα ορατά πιο υγιής και καθαρή, αναπνέει και οξυγονώνεται καλύτερα.
   

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ - PEELING ]

Aπομάκρυνση των επιφανειακών στιβάδων της επιδερμίδας με μηχανικό ή χημικό τρόπο για ανανέωση, ανάπλαση, αναζωογόνηση, λεύκανση του δέρματος.

Θεραπεία οξέων: Εξειδικευμένη περιποίηση εμπνευσμένη από τις μεθόδους της ιατρικής επιστήμης. Μοναδικός συνδυασμός γλυκολικού οξέος 20% «δεμένο» με σαλικυλικό οξύ μαζί με μικροκρυστάλλους κορούνδιου, για μια ολοκληρωμένη χημική και μηχανική απολέπιση που απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα. Το Peeling Resurfacant της SOTHYS είναι ιδανικό για λιπαρές και ασφυξιακές επιδερμίδες με θαμπή, μουντή και άτονη όψη, καπνίστριες, κουρασμένες επιδερμίδες, ξηρό και τραχύ δέρμα που απολεπίζεται, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν αισθητά την ταλαιπωρημένη εικόνα της επιδερμίδας από ουλές και πανάδες. Η επιδερμίδα, φανερά ανανεωμένη, αποκτά λάμψη, ομοιομορφία και ζωντάνια για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
   
 
 
   
 
Δερμοαπόξεση: Eλεγχόμενη μηχανική λείανση του δέρματος με αποστειρωμένους μικροκρυστάλλους οξειδίου του αλουμινίου. Περιποίηση που αναπλάθει, ανανεώνει, λευκαίνει και αναζωογονεί θεαματικά το δέρμα, βοηθώντας σημαντικά στην αντιμετώπιση ουλών, σημαδιών, πανάδων, λεκέδων, ρυτίδων και γραμμών έκφρασης.
   

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ]

 
Εποχιακή θεραπεία: Εμπιστευτείτε τα μυστικά και τους καρπούς της φύσης και απολαύστε τις ευεργετικές ιδιότητες από τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά συστατικά που σας προσφέρει η εκάστοτε εποχιακή περιποίηση της SOTHYS. Μετά από μόνο μία εφαρμογή η επιδερμίδα είναι ορατά πιο ενυδατωμένη, καθαρότερη, απαλότερη, φωτεινή, με αποτέλεσμα που διαρκεί. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε το mini ενυδατικό ορό δωρεάν για περιποίηση 5 ημερών στο σπίτι!
   
HydradvanceTM: Πρωτοποριακή εντατική περιποίηση με ένα αυθεντικό συμπύκνωμα από ενεργά συστατικά, ειδικά επιλεγμένα για τη διέγερση των γονιδίων της επιδερμίδας που σχετίζονται με την ενυδάτωση. Ολοκληρωμένο πρόγραμμα, βασισμένο μεταξύ άλλων στο πατενταρισμένο φυτικό εκχύλισμα BOLETUS 1055 της SOTHYS από την οικογένεια των μανιταριών, το οποίο δρα στην καρδιά του βασικού μηχανισμού της υγρασίας και προσφέρει βαθιά και πλούσια ενυδάτωση ακόμη και στις πιο αφυδατωμένες επιδερμίδες.
   

ΣΥΣΦΙΞΗ - ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ]

Collagene HyaluroniqueTM: Νέα, αντιγηραντική COSMECEUTICAL περιποίηση που απευθύνεται στις ώριμες και απαιτητικές επιδερμίδες με στόχο τη λείανση των ρυτίδων, την ορατή βελτίωση της σφριγηλότητας και την αναδόμηση της επιδερμίδας. Η θεραπεία εξατομικεύεται ανάλογα με το στάδιο γήρανσης της δικής σας επιδερμίδας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Η διαδικασία περιλαμβάνει 5 φάσεις, μεταξύ των οποίων peeling, «γέμισμα» ρυτίδων με υαλουρονικό οξύ, αναδόμηση και σύσφιξη με τη μοναδική τεχνική μασάζ Digi-Esthetique της SOTHYS. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση και την ενίσχυση των αποτελεσμάτων είναι η επανάληψη της περιποίησης ανά τακτά χρονικά διαστήματα και η καθημερινή χρήση συγκεκριμένων προϊόντων που συνοδεύουν την περιποίηση.
   
Collagene 360o: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα 5 εβδομάδων εντατικής αντιοξειδωτικής, ενυδατικής και συσφιγκτικής θεραπείας για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και τη λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων έκφρασης. Με υψηλή συγκέντρωση εμπλουτισμένου θαλάσσιου κολλαγόνου η θεραπεία αυτή έχει στόχο την κυτταρική ανάπλαση και την παραγωγή κολλαγόνου αλλά και των συστατικών εκείνων που χαρίζουν ελαστικότητα και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα σας.
   
Θεραπεία με βλαστοκύτταρα: Μια πραγματική καινοτομία για την αναδόμηση των ώριμων επιδερμίδων με εκχύλισμα φυτικών βλαστοκυττάρων που έχουν ισχυρή αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση, γιατί διεγείρουν τη δραστηριότητα των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Μια νέα επιστημονική προσέγγιση για σας που αναζητείτε δραστικές λύσεις για τη λείανση των ρυτίδων και τη σύσφιξη χωρίς το ρίσκο πιο επεμβατικών μεθόδων.
   
  Μεσοθεραπεία: Συνδυασμένη εφαρμογή δραστικών προϊόντων, με ρεύματα και φως, για καλύτερη και αποτελεσματικότερη διείσδυση και απορρόφηση αυτών, σε βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Διαφορετικές συχνότητες φωτός (μπλε, πράσινο, κόκκινο) και ρυθμίσεις ρεύματος, επιτρέπουν διαφορετικές εφαρμογές, ανάλογα με το βάθος που απαιτεί το κάθε πρόβλημα να φτάσουμε. Θεραπεία που λειτουργεί τόσο θεραπευτικά όσο και προληπτικά στις φθορές του δέρματος στην πορεία του χρόνου.
   

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ]

 
Θεραπεία οξέων: Εξειδικευμένη περιποίηση εμπνευσμένη από τις μεθόδους της ιατρικής επιστήμης. Μοναδικός συνδυασμός γλυκολικού οξέος 20% δεμένο με σαλικυλικό οξύ μαζί με μικροκρυστάλλους κορούνδιου για μια ολοκληρωμένη χημική και μηχανική απολέπιση που απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα.  Το Peeling Resurfacant της SOTHYS είναι ιδανικό για λιπαρές και ασφυξιακές επιδερμίδες με θαμπή, μουντή και άτονη όψη, καπνίστριες, κουρασμένες επιδερμίδες, ξηρό και τραχύ δέρμα που απολεπίζεται, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν αισθητά την ταλαιπωρημένη εικόνα της επιδερμίδας από ουλές και πανάδες. Η επιδερμίδα, φανερά ανανεωμένη, αποκτά λάμψη, ομοιομορφία και ζωντάνια για μεγάλο χρονικό διάστημα.
   
  Θεραπεία οξέων με vit C: Η γνωστή εξειδικευμένη θεραπεία, Peeling Resurfacant της SOTHYS, συνδυασμένη με αμπούλα βιταμίνης C, για πιο έντονη δράση σε δέρματα ανθεκτικά, που το έχουν ανάγκη.
   
  Δερμοαπόξεση: Ελεγχόμενη μηχανική λείανση του δέρματος με αποστειρωμένους μικροκρυστάλλους οξειδίου του αλουμινίου. Περιποίηση που αναπλάθει, ανανεώνει, λευκαίνει και αναζωογονεί θεαματικά το δέρμα, βοηθώντας σημαντικά στην αντιμετώπιση ουλών, σημαδιών, πανάδων, λεκέδων, ρυτίδων και γραμμών έκφρασης.
   
Φωτοανάπλαση: Ανάπλαση του δέρματος με το Energist VPLTM όπου χρησιμοποιούνται σύντομοι, ασφαλείς και ελεγχόμενοι παλμοί φιλτραρισμένου φωτός. Μη επεμβατική και αποτελεσματική θεραπεία που εξαλείφει τις δερματικές ατέλειες που ανακύπτουν από τη γενετική γήρανση, την περιβαλλοντική γήρανση, την ακμή (π.χ. πανάδες ηλίου, γεροντικές κηλίδες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ουλές ακμής, ροδόχρους ακμή, ευρυαγγείες).
   
  Προϊόντα (τοπική-γενική χρήση): Ενισχυμένο αποτέλεσμα με τη δράση επιλεγμένων συστατικών που πραγματικά δρουν καταλυτικά στην αντιμετώπιση των οιωνδήποτε προβλημάτων στο πρόσωπο ή το σώμα.
   

ΑΚΜΗ, ΛΙΠΑΡΟ, ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ]

Φωτοθεραπεία: Περιποίηση πολλαπλής δράσης με χρήση πολωμένου φωτός. Το φως της BIOPTRON έχει βιοδιεγερτικές επιδράσεις όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, λειτουργεί με φυσικό τρόπο, διεγείρει και ρυθμίζει τις διαδικασίες επιδιόρθωσης, καθώς και τις διαδικασίες του αμυντικού συστήματος του οργανισμού. Έτσι υποστηρίζεται η ικανότητα το σώμα να απελευθερώσει το δικό του δυναμικό επούλωσης. Πολύ ωφέλιμο σε λιπαρά, ακνεϊκά δέρματα, εγκαύματα, δερματίτιδες.
   
  Θεραπεία εξισορρόπησης σμήγματος: Το πρόγραμμα αυτό με σαλικυλικό οξύ και tea tree oil απευθύνεται στις νεανικές, λιπαρές και προβληματικές επιδερμίδες και βοηθά με ουσιαστικό τρόπο στον βαθύ καθαρισμό, στην εξισορρόπηση των σμηγματογόνων εκκρίσεων που είναι υπεύθυνες για την αντιαισθητική γυαλάδα του προσώπου, προσφέροντας παράλληλα βαθιά ενυδάτωση και αντιμετωπίζοντας έτσι αποτελεσματικά τις όποιες ατέλειες για μια καθαρή, δροσερή και υγιή επιδερμίδα.
   

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ ]

 
Η σφαιρική αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής των ματιών γίνεται πραγματικότητα, χάρη στο συστατικό Phytobiotech που συνδυάζει την επιστήμη με τη σοφία της φύσης. Η θεραπεία αυτή αποτελεί μια πραγματική στιγμή χαλάρωσης και φρεσκάδας αποσυμφορώντας τα πρησμένα βλέφαρα, λειαίνοντας τις ρυτίδες και βελτιώνοντας τους μαύρους κύκλους γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
   

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ]

Μια high tech σειρά με Phytomalt που σχεδιάστηκε για τις ειδικές απαιτήσεις της ανδρικής επιδερμίδας. Ακριβώς 50’ αρκούν για να απομακρύνουν το στρες, να αποτοξινώσουν βαθιά αλλά και να ενυδατώσουν, να τονώσουν και να καταπολεμήσουν τις συνέπειες του αστικού τρόπου ζωής πάνω στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σας.
   

ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ]

Επιλεκτική αφαίρεση των ανεπιθύμητων τριχών, με προσωπική βελόνα και εγγυημένο αποτέλεσμα. Η ρίζα της τρίχας καταστρέφεται με τη μέθοδο της θερμόλυσης. Έτσι τα αναγεννητικά κύτταρα του θύλακα, τα υπεύθυνα για τη δημιουργία και τη θρέψη μιας καινούργιας τρίχας σταδιακά ατροφούν και τελικά αδρανοποιούνται. Ιδανική μέθοδος για περιοχές ελεγχόμενης τριχοφυΐας (π.χ πρόσωπο, κοιλιά, στήθος).
   

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ ]

Λεπτομερής αφαίρεση με τσιμπιδάκι και σχήμα φρυδιών που ταιριάζει στη μορφολογία του προσώπου σας.
   
 
 

ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ]

 
Φυτευτές: Μικρές τουφίτσες τοποθετούνται σε αρμονικό σχήμα σε σχέση με τις φυσικές δίνοντας ένα ωραίο αλλά ταυτόχρονα και φυσικό αποτέλεσμα.

Περμανάντ: Συγκεκριμένη τεχνική που δημιουργεί κλίση στις ευθείες βλεφαρίδες χαρίζοντας ένα φανερά διαφορετικό βλέμμα των ματιών.

Βαφή βλεφαρίδων–φρυδιών: Ειδικά υποαλλεργικά χρώματα που τονίζουν έντονα τις φυσικές βλεφαρίδες και καλύπτουν τις λευκές στην περιοχή των φρυδιών. Φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 2 μήνες.